ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2018-02-01T11:14:52+00:00

BARRET

TRAINING TOOLS FOR CHAMPIONS

Ιδρύθηκε το 1989, η Barret Srl παράγει όλα τα είδη αθλητικού εξοπλισμού και έχει καθιερωθεί παγκοσμίως από τη σύλληψη και τη δημιουργία καινοτόμων εργαλείων, τα οποία έγιναν όλο και περισσότερο σημαντικά για την βελτίωση της τακτικής κατάρτισης, καθώς και των αγώνων είτε από ποδοσφαιριστές ή από αθλητές που προπονούν άλλους μεμονωμένα, ή σε ομαδικά παιχνίδια.

Η Barret κατασκευάζει ειδικά προϊόντα, όπως ομοιώματα, εμπόδια, δείκτες, κώνους, στεφάνια, πόλο σλάλομ, βέλη τοξοβολίας, κιτ ποδοσφαίρου, πινγκ πονγκ, προϊόν για ενδυνάμωσης κεφαλιάς, λάστιχα, έλκηθρο (αξεσουάρ ενδυνάμωσης με βάρη), μίνι τέρματα, σιδερένια rebounder με δίχτυ, πλαστικά, fiberglass rebound, μίνι στόχους,

Η ποιότητα των εργαλείων και η ποικιλία των καινοτομιών που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια των ετών έχουν κάνει την Barret μια επιτυχημένη εταιρεία τόσο στην ιταλική όσο καθώς και στη διεθνή αγορά. Πράγματι, η Barret αναπτύσσει τα προϊόντα της χάρη στις ειδικές συνεργασίες με την ARSENAL, BARCELONA, BOLOGNA, CATANIA, CHELSEA, FIORENTINA, INTER, JUVENTUS, LAZIO, MILAN, LIONE, LIVERPOOL, MANCHESTER CITY, MANCHESTER UNITED, MONACO, NAPOLI, PALERMO, PESCARA, REGGINA, ROMA, SAMPDORIA, UDINESE, ZENIT και των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της ITAΛΙΑΣ, ΓΕΡMANIAΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ, IΡΛANΔΙAΣ, AΡΓΕΝΤΙΝΗΣ. Η στενή σχέση της Barret με τους εκπαιδευτές επέτρεψε μια γόνιμη ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργικής ικανότητας του τεχνικού εξοπλισμού.

Ως αποτέλεσμα, της καθημερινής χρήσης των εργαλείων της Barret από προπονητικά κέντρα όπως το Vinovo, Milanello ( FC MILAN) και Appiano Gentile ( FC INTER) βοήθησε την αθλητική και τεχνική κατάρτιση ορισμένων από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Η Barret κατασκευάζει τα πλαστικά προϊόντα από PVC και πολυπροπυλένιο, όπως ομοιώματα, κώνους, εμπόδια, σλάλομ κ.τ.λ. χρησιμοποιώντας μόνο αποδεδειγμένα μη τοξικά υλικά, χωρίς κανέναν κίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, πιστοποιημένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.