ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤ 2017-12-19T16:33:12+00:00

Τα προϊόντα της εταιρείας Barret για το μπάσκετ είναι εξίσου αξιόπιστα όπως και του Ποδοσφαίρου με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Οι μπασκέτες είναι από γαλβανισμένο υλικό, αρκετά ανθεκτικό για τα γήπεδα του μπάσκετ. Χρησιμοποιείται παντού από την αρχιτεκτονική και τη ναυπηγική, μέχρι την κατασκευή χειρουργικών εργαλείων.

Επίσης, τα μαλακά προστατευτικά για τις μπασκέτες σε όλες τις διαστάσεις, παρέχουν τη μέγιστη προστασία στους αθλητές.

Μπασκέτες τοίχου  σταθερές ή με ρυθμιζόμενο ύψος με ξύλινο ταμπλό για όλες τις χρήσεις, για να  προσαρμόζεται στις δικές σας εκάστοτε ανάγκες.

Μίνι μπασκέτες με ρυθμιζόμενο ύψος από χαλκό ή  σκληρό πλαστικό για να αντέχει σε όλες τις συνθήκες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, χωριστά καλάθια με δίχτυ είτε συνθετικό είτε σιδερένιο, ή καλάθια χωρίς δίχτυ με προδιαγραφές της FIBA.

Παρέχετε προστασία με τα μαλακά προστατευτικά για το δάπεδο του γηπέδου μπάσκετ, απολύτως ασφαλή για τους παίχτες, με διαστάσεις: 200 x 50 x 75h.cm.

Φουσκωτά ομοιώματα με τα χέρια ψηλά, σχεδιάστηκαν ειδικά για την προπόνηση στο Μπάσκετ. Ικανά να πετύχουν τους υψηλούς στόχους της κάθε προπόνησης, πετυχαίνοντας κάθε φορά όχι μόνο πολλές διαφορετικές τεχνικές ασκήσεις, αλλά και ποικιλία ασκήσεων τακτικής.

Η εταιρεία Barret παρέχει ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε προπονητή για την τακτική του εκάστοτε παιχνιδιού, πίνακες τακτικής για μπάσκετ μαγνητικά και με μπλοκ με σημειώσεις.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ