ΠΙΛΑΤΕΣ

ΠΙΛΑΤΕΣ 2018-01-24T16:06:13+00:00

Τα προϊόντα Pilates της εταιρείας Barret Sport είναι εξειδικευμένα για τη σωστή άσκηση και την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων.

Η λαστιχένια μπάλα της Barret φτιαγμένη από καουτσούκ κατάλληλο για ασκήσεις θεραπεία της μέσης του κορμού, για παιδιά και μεγάλους. Επανέρχεται στην αρχική της θέση μετά από κάθε χρήση.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΝΩΣΗΣ
Ο δαχτύλιος Pilates είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα προϊόντα για όσους ασχολούνται με το Pilates. Αντιμετωπίζει πιο εύκολα πολλές περιοχές του σώματος ταυτόχρονα. Το γενικό όφελος του δαχτυλιδιού Pilates, είναι ότι το σώμα εργάζεται στην κατάρτιση αντίστασης χωρίς να ασχολείται με βαριά βάρη. Μια άσκηση ελεύθερου βάρους μπορεί να περιλαμβάνει μεγαλύτερο κίνδυνο για μυϊκές ομάδες, όπου ο δακτύλιος Pilates έχει ένα χαμηλό όριο μέγιστης αντίστασης και είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει τραυματισμό. Γι ‘αυτό το δαχτυλίδι Pilates είναι δημοφιλές για ορισμένες μορφές αποκατάστασης. Είναι επίσης καλό για ορισμένους χρήστες με μειωμένη ικανότητα να ανταποκρίνονται στην αντίσταση, όπως οι ηλικιωμένοι.

Μπλοκ –στρώμα Pilates.
Το στρώμα Pilates είναι κατάλληλο για να αυξάνει την ισορροπία το σώματος. Στόχος των ασκήσεων που εκτελούνται στο στρώμα είναι να ενεργοποιεί περισσότερους μύες στο σώμα που κάνουν διαφορετική δουλειά για παράδειγμα: Ισοτονικές και ισομετρικές μυϊκές ασκήσεις.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ