ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2017-12-19T15:46:27+00:00

Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας Barretsport, έχουν τη δυνατότητα  για εύκολη χρήση στην προπόνηση, όπως τα φουσκωτά ομοιώματα που δίνουν στους αθλητές την ευκαιρία για μια πιο αποτελεσματική προπόνηση.

Η χρήση των φουσκωτών ομοιωματων είναι απαραίτητη για όλες τις ασκήσεις που πρέπει να προσομοιωθεί το τριδιάστατο βάρος του σώματος ενός παίκτη: ο στόχος είναι να εκπαιδεύσει την ικανότητα αποφυγής ή αγγίξεως ενός αντιπάλου.

Ο εκτροπέας βολής προσομοιώνει την ύπαρξη ενός εμποδίου που έρχεται στη γραμμή βολής, προκαλώντας απρόβλεπτες τροχιές αναπήδησης που μπορούν να αναπτύξουν αποτελεσματικά τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα. Είναι επίσης χρήσιμο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μετά-τραυματικής ανάκαμψης. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται κοντά στην μικρή περιοχή, καλύτερα αν το γρασίδι είναι λίγο υγρό για να αυξήσει την ταχύτητα των χαμηλών πυροβολισμών.

Η προπόνηση με τις ελαστικές ζώνες επιτρέπουν στον ποδοσφαιριστή να αναπτύξει σχεδόν όλα τα είδη της δύναμης τους που απαιτούνται για το ποδόσφαιρο, απευθείας από το γήπεδο, χωρίς να απαιτήται οι ποδοσφαιριστές να πάνε στο γυμναστήριο.

Είναι σημαντικό να εκπαιδεύονται νέοι παίχτες που δεν χρειάζεται να σηκώσουν βάρη, αλλά μόνο να δημιουργήσουν ένταση.

Όσον αφορά την προπόνηση των τερματοφύλακων μέσω των ελαστικών ταινιών Antonelast είναι εφικτό να εισαχθούν καινοτόμες ασκήσεις στην εκπαίδευση των τερματοφύλακων, έτσι ώστε να έχουν θετικό κίνητρο. Μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας εργαλείων μπορείτε να εναντιωθείτε τόσο στη μονοτονία όσο και στο στρες λόγω της επαναλαμβανόμενης προπόνησης.

Η χρήση των μαλακών εμποδίων ενθαρρύνει τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής και τακτικής. Κάθε προπονητής μπορεί να σχεδιάσει μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων μετακινώντας εύκολα τα εμπόδια στο γήπεδο. Ο προπονητής για τον τερματοφύλακα μπορεί επίσης να τα χρησιμοποιήσει για σταυρούς:

αν ο τερματοφύλακας προσκρούσει στο μαλακό φράγμα, δεν θα βλάψει τον εαυτό του επειδή οι πόλοι που είναι κολλημένοι στο χορτάρι θα αποδώσουν χωρίς να προσφέρουν αντίσταση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι απλά να βάλετε το φράγμα πίσω στο έδαφος.

Επίσης, τα μαλακά εμπόδια χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την τεχνική και τακτική του κάθε παίχτη μεμονωμένα. Κάθε προπονητής μπορεί να επιτύχει ποικίλες ασκήσεις με μία απλή και εύκολη μετακίνηση των εμποδίων στο γήπεδο.

Καθώς ο προπονητής χρησιμοποιεί για την προπόνηση τα εμπόδια, μπορεί να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στην τεχνική των παιχτών καθώς και να αναπτύξει την ευασθησία της μπάλας σε όλες τις δυναμικές φάσεις του αγώνα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο συντονισμός και η ισορροπία συσχετίζονται αυστηρά με την ανάπτυξη της ευαισθησίας της μπάλας και, κατά συνέπεια, με τη βελτίωση των τεχνικών λήψης και επιστροφής της μπάλας.

Το Barret προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιδιοδεκτικών εργαλείων, σκάλες ταχύτητας και πάνω από εμπόδια που είναι κατάλληλα για να αποκτήσουν θετικές απαντήσεις για το σκοπό αυτό.

Η ‘’ελαστική δύναμη’’ είναι μια παραλλαγή της ζώνης Antonelast: προκαλεί μια ενθουσιώδη απάντηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θέλουν να βελτιώσουν την έκρηξη της κεφαλίδας τους. Έμμεσα, μέσω αυτών των ασκήσεων αναπτύσσεται και η ταχύτητα.

ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΙΑΣ

Μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με την ικανότητα να υπολογίζουμε την ένταση της δύναμης των αθλητών κάτω άκρων, σύμφωνα με τον καθηγητή. Η μεθοδολογία είναι του Carmelo Bosco.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ

Μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με την ικανότητα να υπολογίζουμε την ένταση της δύναμης των αθλητών κάτω άκρων, σύμφωνα με τον καθηγητή. Η μεθοδολογία είναι του Carmelo Bosco.

Ένα συγκεκριμένο εργαλείο για τη βελτίωση της αντιμετώπισης, των χαρακτηριστικών επιπτώσεων στο ποδόσφαιρο όπου η δύναμη και η τεχνική καθίστανται καθοριστικές. Τρέχει το πόδι στήριξης για να τοποθετηθεί το ίδιο ακριβώς στο σημείο όπου είναι δυνατή η παραγωγή της μέγιστης ισχύος και αναπτύσσει τη δύναμη όλων των μυϊκών αλυσίδων που εμπλέκονται τη στιγμή της πρόσκρουσης.

ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΞΗΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο: επιτρέπει την κατάρτιση της δύναμης στο γήπεδο και δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στις αρθρώσεις των αστραγάλων, των γόνατων και, πάνω απ ‘όλα, στην οσφυϊκή ραχίδα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ